Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Redislocarea echipamentelor militare la Moscova pentru a participa la Parada Victoriei

Abonare
A fost anunțat faptul că aproape două sute de unități de echipament militar au parcurs peste 60 de kilometri, ajungând din Alabino în apropiere de Moscova.

Coloana mecanizată, care va participa la parada Zilei Victoriei în Piața Roșie pe 24 iunie, a fost mutată din Alabino, regiunea Moscovei, pe un amplasament temporar de pe strada Nizhni Mnevniki din Moscova. Ministerul Apărării a anunțat duminică despre acest lucru.

În total, peste 400 de unități de echipamente militare pe roți, au fost mutate și  care vor participa la Parada Victoriei pe Piața Roșie în data de 24 iunie 2020, precum și echipamente auxiliare care transportă materialele și echipamentele tehnice necesare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaTehnica militară care va participa la Parada Victoriei în data de 24 iunie.
Военная техника, которая примет участие в параде Победы на Красной площади 24 июня, во время движения к Москве - Sputnik Moldova
1/12
Tehnica militară care va participa la Parada Victoriei în data de 24 iunie.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaUn ofițer de poliție pe strada Mnevniki, în timpul deplasării tehnicii militare, care va participa la parada Zilei Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie.
Сотрудник полиции на улице Мневники во время движения военной техники, которая примет участие в параде Победы на Красной площади 24 июня - Sputnik Moldova
2/12
Un ofițer de poliție pe strada Mnevniki, în timpul deplasării tehnicii militare, care va participa la parada Zilei Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaUn tren cu tehnică militară care a ajuns la Moscova pentru a participa la parada Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie.
Эшелон с военной техникой, прибывшей в Москву для участия в параде Победы на Красной площади 24 июня - Sputnik Moldova
3/12
Un tren cu tehnică militară care a ajuns la Moscova pentru a participa la parada Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaTehnica militară care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie, în marș spre Moscova.
Военная техника, которая примет участие в параде Победы на Красной площади 24 июня, во время движения к Москве - Sputnik Moldova
4/12
Tehnica militară care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie, în marș spre Moscova.
© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaSistemul de rachete și tunuri antiaeriene autopropulsate la sol (ZRPK) „Panțir-C1” în timpul intrării pe amplasamentul temporară de pe strada Nijni Mnevniki din regiunea de Nord-Vest a Moscovei, unde se află echipamente militare care au ajuns din Alabino în Moscova pentru a participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie.
Самоходный зенитный ракетно-пушечный комплекс (ЗРПК) наземного базирования Панцирь-С1 во время въезда на специальную временную площадку - Sputnik Moldova
5/12
Sistemul de rachete și tunuri antiaeriene autopropulsate la sol (ZRPK) „Panțir-C1” în timpul intrării pe amplasamentul temporară de pe strada Nijni Mnevniki din regiunea de Nord-Vest a Moscovei, unde se află echipamente militare care au ajuns din Alabino în Moscova pentru a participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaUn soldat pe strada Mnevniki, în timpul deplasării tehnicii militare, care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie.
Военнослужащий на улице Мневники во время движения военной техники, которая примет участие в параде Победы на Красной площади 24 июня - Sputnik Moldova
6/12
Un soldat pe strada Mnevniki, în timpul deplasării tehnicii militare, care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie, pe 24 iunie.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaTehnică militară, în timpul deplasării spre Moscova.
Движение военной техники, которая примет участие в параде Победы на Красной площади 24 июня, во время движения к Москве - Sputnik Moldova
7/12
Tehnică militară, în timpul deplasării spre Moscova.
© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaSistemul de rachete și tunuri antiaeriene ”Panțir-SA” realizat pe baza vehiculului DT-30 în timp ajunge pe amplasamentu temporar de pe strada Nijni Mnevniki din regiunea de Nord-Vest a Moscovei, unde se află echipamente militare care au ajuns din Alabino la Moscova.
Зенитный ракетно-пушечный комплекс Панцирь-СА на базе вездехода ДТ-30 во время въезда на платформе тягача на специальную временную площадку - Sputnik Moldova
8/12
Sistemul de rachete și tunuri antiaeriene ”Panțir-SA” realizat pe baza vehiculului DT-30 în timp ajunge pe amplasamentu temporar de pe strada Nijni Mnevniki din regiunea de Nord-Vest a Moscovei, unde se află echipamente militare care au ajuns din Alabino la Moscova.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaUn tren cu tehnică militară care a ajuns la Moscova pentru a participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie.
Эшелон с военной техникой, прибывшей в Москву для участия в параде Победы на Красной площади 24 июня - Sputnik Moldova
9/12
Un tren cu tehnică militară care a ajuns la Moscova pentru a participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie.
© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaO mașină blindată „Tigru” în timpul intrării pe amplasamentul temporar de pe strada Nijni Mnevniki din regiunea Nord-Vest a Moscovei, unde se află tehnica militară, care a ajuns din Alabino la Moscova pentru a participa la parada Victoriei de pe Piața Roșie pe 24 iunie.
Бронеавтомобиль Тигр во время въезда на специальную временную площадку на улице Нижние Мневники в Северо-Западном округе Москвы - Sputnik Moldova
10/12
O mașină blindată „Tigru” în timpul intrării pe amplasamentul temporar de pe strada Nijni Mnevniki din regiunea Nord-Vest a Moscovei, unde se află tehnica militară, care a ajuns din Alabino la Moscova pentru a participa la parada Victoriei de pe Piața Roșie pe 24 iunie.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaTehnica militară, care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie, în marș spre Moscova.
Военная техника, которая примет участие в параде Победы на Красной площади 24 июня, во время движения к Москве - Sputnik Moldova
11/12
Tehnica militară, care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie, în marș spre Moscova.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaTehnica militară, care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie, în marș spre Moscova.
Военная техника, которая примет участие в параде Победы на Красной площади 24 июня, во время движения по улице Мнвники - Sputnik Moldova
12/12
Tehnica militară, care va participa la parada Victoriei pe Piața Roșie pe 24 iunie, în marș spre Moscova.
Fluxul de știri
0