Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce i-a urat președintele Dodon lui Donald Trump cu prilejul zilei de naștere - detalii

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaИгорь Додон
Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, și-a exprimat convingerea că ”relațiile de prietenie și cooperare dintre țările noastre vor cunoaște o dezvoltare dinamică continuă”.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Președintele Republicii Moldova l-a felicitat pe liderul american Donald Trump cu prilejul zilei de naștere.

"Cu ocazia zilei de naștere a Președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, am onoarea să îi adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai calde felicitări, împreună cu sincere urări de sănătate, bunăstare și multă putere de muncă", este menționat în mesajul lui Dodon pentru Trump.

 Șeful statului și-a exprimat convingerea ”că relațiile de prietenie și cooperare dintre țările noastre vor cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, fortificându-se în albia firească a colaborării reciproc avantajoase, spre beneficiul ambelor state și popoare”.

Donald Trump s-a născut pe 14 iunie 1946. A devenit președinte al Statelor Unite în data de 20 ianuarie 2017.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0