Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alte 366 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 și un record de decese

© Sputnik / Anatolii KiriakТест на коронавирус
Тест на коронавирус  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă informații privind răspândirea noului coronavirus pe teritoriul Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Alte 366 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 10 în regiunea transnistreană.

Термо сканер - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus în Moldova: Crește numărul persoanelor vindecate

Informația a fost prezentată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 11 459 cazuri. Din numărul total de cazuri din această zi, 37 sunt lucrători medicali. Mai exatc, este vorba de 14 medici, 12 asistenți medicali, trei felceri, iar alte opt persoane reprezintă personal auxiliar.

În rândul lucrătorilor medicali astăzi a fost înregistrat și un deces. Este vorba de o laborantă a Spitalului Raional Edineț. Aceasta avea 61 de ani și a fost internată în secția de terapie intensivă la SR Edineț pe data de cinci mai cu COVID-19, formă gravă. Totodată, alte două persoane au pierdut lupta cu COVID-19, bilanți zilei fiind de 13 persoane decedate. În total 398 de pacienți au murit din cauza noului coronavirus. De asemenea, 6421 persoane au fost vindecate și externate de la începutul pandemiei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0