Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimă teribilă la Comrat: Suspecții reținuți de polițiști - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание  - Sputnik Moldova
Abonare
Trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani, locuitori ai satului Budjac din raionul Comrat, au fost reținuți de poliție, fiind suspectați de comiterea unui omor.

CHIȘINĂU, 12 iun. - Sputnik. Potrivit poliției, un bărbat de 55 de ani, locuitor al orașului Comrat, a fost găsit mort în preajma unui lac din satul Budjac de către un localnic. Imediat, acesta a anunțat Poliția care a constatat că este vorba de o crimă. La scurt timp, oamenii legii au identificat suspecții care ar fi săvârșit omorul. Este vorba de trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani, locuitori ai aceleiași localitate. 

Bănuiții au fost reținuți în preajma orașului Comrat. În cadrul audierilor, indivizii și-au recunoscut fapta. Ei le-au spus polițiștilor că s-au întâlnit cu victima pe stradă, iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict.

Suspecții l-ar fi bătut pe bărbat, iar după ce au văzut că acesta nu dă semne de viață, l-au urcat pe o motocicletă și l-au transportat în preajma unui iaz din localitate. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă până la 25 de ani de închisoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0