Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Sănătății: 366 cazuri noi de COVID-19 confirmate astăzi

Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat datele actualizate cu privire la numărul de cazuri noi confirmate de coronavirus pe parcursul acestei zile. S-au înregistrat 366 de bolnavi într-o singură zi.

CHIȘINĂU, 12 iun. - Sputnik. Potrivit Ministerului Sănătății, pe parcursul acestei zile, au fost efectuate 1 646 de teste, dintre care primar – 1 404 şi repetat – 242. S-au confirmat 366 de cazuri noi, dintre care 8 în regiunea transnistreană. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 11 093 cazuri.

Президентские выборы на Украине - Sputnik Moldova
Societate
Prima doamnă a Ucrainei, confirmată cu COVID-19
Din numărul total de persoane la care astăzi s-a confirmat virusul, 21 sunt lucrători medicali: 8 medici, 9 asistenți medicali și 4 persoane care reprezintă personalul auxiliar.

Totodată, 157 de persoane au fost tratate și externate astăzi. În total, 6 229 persoane s-au vindecat de COVID-19.

În același timp, au mai decedat alte trei femei.

Este vorba despre o pacientă de 72 de ani de la Bălți. Aceasta a fost internată în data de 4 iunie la Spitalul din Bălți cu diabet zaharat, anemie cronică ferum difictară și edem cerebral. A pierdut lupta cu boala în Spitalul din Bălți și o femeie de 53 de ani din Fălești. Ea mai suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate și cardiomiopatie mixtă.

O altă victimă este o pacientă de 59 de ani din Chișinău. În data de 1 iunie, ea a fost internată la Spitalul Clinic Municipal “Sfântul Arhanghel Mihail”, cu hipertensiune arterială și hepatită reactivă. Până acum, în Moldova și-au pierdut viața din cauza COVID-19 385 de cetățeni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0