Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pompierii informează cetățenii despre pericolul COVID-19

© Sputnik / Miroslav RotariПожарная машина
Пожарная машина - Sputnik Moldova
Abonare
Cazurile de infectare cu COVID-19 cresc de la o zi la alta. În acest context, pompierii au reluat misiunea de informarea a cetățenilor cu privire la riscurile care pot apărea din cauza nerespectării recomandărilor anunțate anterior de autorități.

CHIȘINĂU, 11 iun - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că pompierii au reluat misiunea de informarea a locuitorilor Capitalei cu privire la riscurile infectării cu coronavirus. 

Медицинский работник - Sputnik Moldova
Societate
Record absolut: Peste 400 de cazuri de infecție cu COVID-19 într-o singură zi
Salvatorii echipați în costume de protecție merg cu autospeciale de intervenție și difuzează mesaje sonore. Oamenii sunt demnați să păstreze distanța socială de minim un metru, să evite aglomerațiile, să acopere nasul și gura când strănută, să poarte măști de protecție în transportul public și magazine și să se spele cât mai des pe mâni cu apă și săpun. 

Mesaje similare vor fi difuzate în următoarele zile în toată țara. Campania de informare are scopul de a preveni riscul infectării oamenilor cu noul tip de coronavirus. În acest context, salvatorii, polițiștii și carabinieri vor fi prezenți în locurile publice, unde vor întreprinde un set de acțiuni de informare și verificare.

Campania lansată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu genericul ”Ai grijă, oprește răspândirea COVID-19, salvează vieți” este susținută de IGSU, împreună cu subdiviziunile MAI.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0