Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Grupul parlamentar Pro Moldova, cu moțiune simplă în Parlament

© Sputnik / Miroslav RotariАндриан Канду
Андриан Канду  - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Andrian Candu a anunțat că grupul său parlamentar Pro-Moldova inițiază în Parlament procedura de înaintare a unei moțiuni simple pe subiectul de medicină și situația sanitară legată de epidemiologie.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Un an de la căderea regimului Plahotniuc
CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Andrian Candu a declarat astăzi într-o conferință de presă că autoritățile trebuie să răspundă la întrebările societății și ale specialiștilor cum au gestionat situația epidemiologică în Moldova de s-a ajuns astăzi la peste 10 mii de cazuri de infestare.

"Este nevoie de o moțiune simplă de politici de sănătate, astfel încât întreaga societate să știe cine și cum a adus Moldova la peste 10 mii de cazuri de COVID-19 și menține țar în trend ascendent, în timp ce în Europa Oamenii deja au răsuflat ușurat și revin la normalitate", a spus Candu.  

El a declarat că Pro-Moldova va declanșa astăzi procedura de înaintare a unei moțiuni simple pe subiectul de medicină și situația sanitară legată de epidemiologie.

Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Politică
Dodon, despre candidatura lui Năstase la funcția de premier: Îl va desemna sau nu?
"Inițiem procedura de înaintare a unei moțiuni simple pe subiectul de medicină și situația sanitară legată de epidemiologie. Îi invităm pe toți deputații care sunt îngrijorați de situația sanitară din țară să subsemneze moțiunea pentru că în baza acestei moțiuni să fie chemați aici, în plenul Parlamentului toți cei responsabili și să dea răspunsuri la întrebările cetățenilor, specialiștilor și să înțelegem care este situația reală legată de pandemie", a declarat Candu.

Liderul grupului Pro Moldova a declarat că astăzi colegii lui vor pune la dispoziția deputaților din opoziția parlamentară moțiunea simplă pe care o elaborează, în speranța că în zilele următoare, mâine sau poimâine, când se vor organiza ședințele plenare ale Parlamentului, această moțiune să fie înregistrată oficial și să pornească toate procedurile de dezbatere a acesteia.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0