Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au adus în țară electorcasnice de contrabandă, dar au rămas fără marfă și fără mașini

© Photo : Poliția de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de Frontieră au descoperit mai multe aparate electrocasnice în trei automobile, în apropiere de punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. Conducătorii auto nu au putut prezenta niciun act de proveniență a mărfii.

CHIȘINĂU, 9 iun. - Sputnik. Polițiștii de frontieră au fost informați noaptea trecută că în trei microbuze marfare care au intrat în țară sunt ascunse electrocanice și alte bunuri de contrabandă.

Astfel, în apropiere de punctul de trecere Leușeni au fost opriți șoferii celor trei vehicule cu numere de înmatriculare olandeze. 

În baza cercetărilor preliminare s-a stabilit că șoferii sunt cetățeni ai Republicii Moldova cu vârste cuprinse între 33 și 40 de ani.

Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Un angajat al Poliției de Frontieră este cercetat pentru corupere pasivă: Video
În urmă cu puțin timp le-a fost autorizată intrarea în țară.

În compartimentul marfar al microbuzelor au fost găsite 16 mașini de spalăt, 27 de cazane pentru încălzire, patru biciclete staționare, două biciclete mobile, un cuptor electric, trei aparate de cafea și 12 anvelope. Ei nu au putut prezenta niciun act care ar confirma proveniența mărfurilor. 

Deocamdată nu este clar cum a fost posibil ca bunurile să nu fie descoperite în timpul controlului vamal. 

Mijloacele de transport și mărfurile au fost duse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni. Cercetările în acest caz continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0