Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon, dintr-o livadă de cireși, ne îndeamnă să susținem producătorii locali - Video

Abonare
Președintele țării, Igor Dodon, îi îndeamnă pe cetățeni să consume fructe moldovenești, pentru a sprijini producătorii autohtoni. Șeful statului a mers într-o livadă de cireși.

CHIȘINĂU, 8 iun. - Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care apare într-o livadă de cireși. Șeful statului a anunțat că este la cules și, chiar dacă fructele au crăpat un pic din cauza ploilor, acestea sunt foarte bune.

Igor Dodon a îndemnat și cetățenii să cumpere produse autohtone. 

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon, despre cei 30 de ani de suveranitate: ”Am avut și urcușuri, și coborâșuri”

”A venit sezonul fructelor și legumelor, sezonul prin care Moldova a devenit vestită în toată lumea cu roadele sale gustoase și sănătoase, crescute pe un sol deosebit de bogat în nutrienți. Iar în acest an, mai mult ca oricând, noi avem posibilitate să procurăm produse moldovenești, să susținem agricultorii și să ne refacem sănătatea după iarnă și primăvară”, a menționat șeful statului.

Președintele a făcut apel și la prietenii din Federația Rusă, să aleagă produsele noastre și să susțină Republica Moldova. 

”Știu că cireșele și căpșunele au început să fie exportate în Rusia. Sunt foarte bune, cumpărați și susțineți Moldova și producătorii noștri. Succes, sănătate și totul va fi bine”, a mai spus Igor Dodon. 

În prezent, un kilogram de cireșe se vinde cu aproxmativ20-35 de lei, în funcție de soi și de calitatea acestora.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0