Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Aniversare în Familia Regală a României la Săvârșin - imagini video de la fața locului

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pagina de Facebook a Familiei Regale a României a anunțat că astăzi Principele Radu împlinește 60 de ani, petrecându-și ziua în familie.

BUCUREȘTI, 7 iun - Sputnik, Marius Holdean. Anunțul făcut pe contul de socializare al Familiei Regale a României informează că Principele Radu împlinește 60 de ani și că Majestatea Sa și Alteța Sa Regală petrec ziua la Săvârșin, în familie.

”Principele Radu mulțumește tuturor celor care îi adresează gânduri generoase și îi urează la mulți ani în această zi!”, se mai arată în mesaj.

Într-o filmare postată ieri pe contul de socializare, Familia Regală a invitat publicul la o vizită virtuală prin Grădina de trandafiri, Grădina de legume și serele Parcului Regal de la Săvârșin, ”pentru a vedea cum arată munca de zi cu zi a celor care slujesc natura și unul dintre cele mai vechi parcuri din România, creat în anul 1820”.

În filmare sunt arătate mai multe obiective, precum terenul de tenis construit în 1945, un pod de lemn reconstruit în 2001, la revenirea Familiei Regale pe domeniu, și care face legătura cu insula grădinii.

Apoi, filmarea îi introduce pe angajații care au grijă de domeniu prezentând detaliat grădina de trandafiri, grădina de legume și serele despre care aflăm că datează din anii 1940 când Regele Mihai a devenit proprietarul domeniului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0