Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Medicii ne învață cum este corect să purtăm mască - Video

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaСредства индивидуальной защиты
Средства индивидуальной защиты - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a publicat un spot video în care oamenii sunt învățați pas cu pas cu pas cum să poarte masca corect.

CHIȘINĂU, 6 iun - Sputnik. Ministerul Sănătății a realizat un sport video în care asistentul medical - șef al Institutului de Medicină Urgentă Olga Pinteac demonstrează pas cu pas cum este corect să purtăm mască în această perioadă de pandemie. 

Potrivit ei, înainte să ne punem masca trebuie nepărat să ne spălăm pe mâini. Masca trebuie să stea cu partea mai deschisă în interior, iar cu cea colorată în exterior. 

După ce am purtat masca neapărat o scoate și o aruncăm la tomberonul de gunui. Specialistul, atenționează că masca nu ne protezează sută la sută de infectarea cu COVID-19. Este primordial să păstrăm distanța socială, să ne spălăm frecvent pe mâini și să folosim soluție dezinfectantă pe bază de alcool. 

Până la această oră, în țara noastră au fost înregistrate 9247 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1039 în Transnistria.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0