Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Relaxare totală pe timp de pandemie: Ambuteiaje kilometrice în Capitală - Video

© Sputnik / Iulia LipovaiaAmbuteiaj
Ambuteiaj - Sputnik Moldova
Abonare
După ce au fost ridicate unele restricții în contextul epidemiei de coronavirus, în Chișinău aproape în fiecare zi se formează ambuteiaje.

CHIȘINĂU, 5 iun - Sputnik. După ce au fost ridicate unele restricții impuse în contextul epidemiei de COVID-19, ambuteiajele sunt la ordinea zilei în Capitală. Astăzi, pe strada Tudor Vladimirescu s-a format un ambuteiaj care s-a întins tocmai până la strada Vadul lui Vodă.

© Sputnik / Valeria FortunăAmbuteiaje in Capitală
Relaxare totală pe timp de pandemie: Ambuteiaje kilometrice în Capitală - Video - Sputnik Moldova
Ambuteiaje in Capitală

După o perioadă în care orașul a fost aproape pustiu din cauza că oamenii au fost nevoiți să stea în casă pentru a preveni infecția cu coronavirus, astăzi a fost o adevărată aventură să circuli cu mașina prin Chișinău. 

Autoritățile au anulat mai multe restricții impuse anterior din cauza epidemiei de COVID-19. Oamenii au voie să iasă la plimbare în grupuri nu mai mari de 3 persoane, piețele au fost deschise, dar oamenii trebuie să poarte mască și mănuși în timpul ce fac cumpărături. Din data de 15 iunie vor fi permise și călătoriile cu avionul. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0