Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Agenți economici din domeniul HoReCa au ieșit din nou în stradă - Video

© Sputnik / Anatolii KiriakVitrină
Vitrină - Sputnik Moldova
Abonare
Agenți economici din domeniul HoReCa au ieșit și astăzi în stradă. Aceștia sunt nemulțumiți de unele condiții pe care urmează să le respecte la redeschiderea localurilor.
CHIȘINĂU, 5 iun - Sputnik. Zeci de agenți economici din domeniul Horeca au ieșit și astăzi în centrul Capitalei pentru a protesta.
Antreprenorii sunt nemulțumiți între altele de hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, care prevede asigurarea unei distanțe de 1,5-2 metri între persoane la o masă în restaurante.
Protestul este organizat de Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement din Moldova “MĂR”. Antreprenorii au ținut în mâini pancarte pe care scria „Vrem să lucrăm”.
Menționăm că președintele MĂR, Angela Zasavițchi, nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii.
Amintim că și săptămânile trecute agenții economici au protestat împotriva deciziilor luate de autorități. Restaurantele, cafenelele și barurile din țară se vor redeschide pe 15 iunie, după o pauză de aproximativ două luni.
Fluxul de știri
0