Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teribil! Un minor a decedat într-un accident de motocicletă la Briceni – Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un băiat de 17 ani a murit în drum spre spital după ce a făcut un accident de motocicletă în raionul Briceni. Motocicleta a fost proiectată într-un copac, iar ulterior a zburat pe carosabil.

CHIȘINĂU, 4 iun – Sputnik. Un minor de 17 ani care conducea o motocicletă pe un drum din raionul Briceni a decedat după ce a făcut un accident.

Băiatul a fost găsit în această după-amiază pe marginea drumului, în direcția satului Cotiujeni, cu multiple leziuni corporale în regiunea capului și preluat de serviciul de urgență medicală. Din păcate, el a decedat în drum spre spital, a confirmat pentru Sputnik ofițerul de presă Svetlana Talpă, de la Inspectoratul de Poliție Briceni.  

© Photo : INP BriceniAccident de motocicletă la Briceni
Teribil! Un minor a decedat într-un accident de motocicletă la Briceni – Foto - Sputnik Moldova
Accident de motocicletă la Briceni
Casca de protecție a băiatului a fost deteriorată în urma accidentului rutier. Alte circumstanțe se stabilesc. Minorul, născut în Larga, Briceni, conducea o motocicletă de model „Kawasaki”, înmatriculată în Italia.

Poliția a constatat că el a pierdut controlul asupra mijlocului de transport, derapând de pe carosabil și izbindu-se de bordura din dreapta drumului. Motocicleta a fost proiectată într-un copac de nuc, iar ulterior a căzut pe carosabil perpendicular față de șosea. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0