Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Împuşcături în Londra: Câteva persoane au fost rănite - VIDEO

© AP Photo / PA / Danny LawsonPoliția britanică
Poliția britanică - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia Metropolitană Scotland Yard a lansat o anchetă cu privire la un incident în care au fost trase focuri de armă. Poliţiştii au fost chemați miercuri seara într-un cartier din nord-vestul Londrei, unde a avut loc incidentul.

BUCUREŞTI, 4 iun – Sputnik, Doina Crainic. Un copil și trei adulți au fost răniți după ce au fost trase focuri de armă miercuri seara, în Brent, în nord-vestul Londrei, potrivit unui comunicat al Poliției Metropolitane, citat de Sputnik News. Toate cele patru victime au fost duse la spital, neexistând încă detalii cu privire la starea lor.

Poliția a fost chemată la ora 21:45 p.m. ora locală, după ce au fost auzite împușcături în Energen Close, Harlesden. A fost lansată o anchetă cu privire la incident.

​Nu s-au făcut arestări la fața locului, iar circumstanțele incidentului urmează să fie stabilite. De asemenea, un ordin al secțiunii 60, care dă dreptul poliției să caute persoane într-o zonă delimitată, a fost în vigoare în cartierul Brent până joi, ora locală 7:00. De asemenea, patrule suplimentare ale poliției au fost în zonă în timpul nopţii.

Pe reţelele de socializare au fost distribuite înregistrări video și imagini de la faţa locului.

​Poliția Metropolitană a făcut apel pentru obţinerea de informații de la posibili martori sau persoane, solicitându-le să sune la 101 și să dea referința „8326 / 03june”.

„Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va continua demersurile sale la nivel național și internațional, pentru a ne asigura că în noul an de studii toți elevii și profesorii vor dispune de un calculator sau o tabletă”, a subliniat ministrul Igor Șarov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0