Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Va fi sau nu demis Guvernul Chicu până la alegerile prezidențiale: Ce spune Igor Dodon

© Sputnik / OsmatescoIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat în cadrul unei emisiunii ”Contrapunct” în studioului Sputnik Moldova ce crede despre soarta Guvernului Chicu.

CHIȘINĂU, 3 iun - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră că Guvernul se va menține până la alegerile prezidențiale. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii ”Contrapunct” realizată în Studioul Radio Sputnik Moldova. 

”La această etapă avem o majoritate parlamentară. Am văzut mai multe schimbări pe scena politică în ultima lună. Auzim voci care spun că zilele guvernului sunt numărate. Sunt declarații cu iz politic. Din ceea ce cunosc din discuțiile cu partenerii de coaliție, la această etapă cel puțin există această majoritate parlamentară și cred că sunt șanse să fie menținută. Eu cred că acest Guvern se va păstra până la alegerile prezidențiale și va fi o soluție corectă”, a declarat Dodon.

Totodată, șeful statului a declarat că răsturnarea unui guvern este un pas foarte riscant ciar pentru cei care vor iniția acest lucru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0