Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alexandru Slusari îi cere Parlamentului să se întrunească în ședință în data de 4 iunie

© Sputnik / Rodion ProcaАлександр Слусарь Alexandru Slusari
Александр Слусарь Alexandru Slusari  - Sputnik Moldova
Abonare
Alexandru Slusari cere ca Parlamentul să se întrunească în ședință în data de 4 iunie. Acesta a declarat că o bună parte dintre colegi au fost testați negativ la COVID-19.

CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. Vicepreşedintele Legislativului Alexandru Slusari cere ca Parlamentul să se convoace în ședință în data de 4 iunie. Potrivit acestuia, 98 din 100 de deputați au fost testați negativ la coronavirus, iar în data de 4 iunie, adică joi, expiră 14 zile de la ultima ședința a Parlamentului în care deputații au fost informați că un coleg de-al lor este infectat cu COVID-19. 

"Din 100 de deputați 98 au fost testați negativ. Ieri chiar și șeful ANSP a spus că nu vede problemă pentru cvorum. La 4 iunie expiră 14 zile de la ultima ședința a Parlamentului, cănd noi am aflat că un deputat este infectat. Joi putem convoca ședința Parlamentului", a mai scris Slusari pe Facebook. 

Deputatul PSRM Vasile Bolea nu a vrut să comenteze în niciun fel declarațiile colegului său Alexandru Slusari. Acesta a declarat pentru Sputnik Moldova că decizia de a convoca ședința Parlamentului îi aparține exclusiv Biroului Permanent.  

”Pentru aceasta trebuie să se convoace Biroul Permanent și să decidă”, a declarat Vasile Bolea pentru Sputnik Moldova. 

Alexandru Slusari a scris pe pagina sa de Facebook că membrii Biroului Permanent din partea Platformei DA au întocmit un demers cu solicitarea convocării Biroului Permanent pentru miercuri, iar dacă vor obţine o treime dintre semnături, vor depune astăzi solicitarea la secretariat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0