Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zece decese înregistrate astăzi și alte peste 100 de cazuri noi de infectare

© Sputnik / Anatolii Kiriakтермо сканер
термо сканер - Sputnik Moldova
Abonare
Informațiile actualizate privind starea epidemiologică în contextul pandemiei noului coronavirus au fost prezentate de Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU, 1 iun - Sputnik. Alte 109 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate astăzi. Astfel, numărul total de cazuri confirmate ajunge la 8360. Totodată, zece persoane au murit din cauza COVID-19.

Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Societate
Procuratura Anticorupție, focar de COVID-19

Numărul persoanelor decedate de la începutul pandemiei a ajuns la 305. Informația a fost prezentată de secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Social Constantin Râmiș.

Din numărul total de cazuri confirmate astăzi, patru sunt medici, nouă asistenți medicali, iar alte trei persoane reprezintă personalul auxiliar. Din numărul de cazuri active, de 3433 de persoane, 259 rămân în stare gravă. Dintre acestea, 26 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație artificială. Potrivit informațiilor, astăzi au fost externate alte 41 de persoane, numărul cazurilor tratate ajungând la 4622. 

Constantin Râmiș a făcut un nou apel către cetățeni să respecte cu strictețe regulile de protecție și să nu confunde reluarea unor activități economice cu relaxarea măsurilor de protecție. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0