Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenționarea lui Ion Ceban în ziua redeschiderii piețelor din Capitală - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, îi avertizează atât pe cei din administrația piețelor din Capitală, pe vânzători, cât și pe cumpărători, că în cazul în care nu vor respecta regulile Comisiei municipale de sănătate publică vor fi amendați dur.

CHIȘINĂU, 1 iun - Sputnik. Instrucțiunile impuse de Comisia Extraordinară pentru Sănătate Publică a municipiului Chișinău îi vizează atât pe cei din administrația piețelor, pe vânzători, cât și pe cumpărători și urmează a fi respectate întocmai.

O declarație în acest sens a fost făcută de primarul Capitalei în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei. Ceban a avertizat că vor fi efectuate controale inopinate, iar cei care nu vor respecta regulile vor fi pedepsiți aspru. 

”Vor fi realizate controale inopinate pentru ca toate acele rigori să fie respectate, iar dacă vor fi încălcate - vom sancționa dur. Au fost purtate discuții și cu agenții economici care ativează la Piața Centrală, care au dat asigurări că vor respecta toate instrucțiunile elaborate și prezentate spre implementare. La Piața Centrală riscul este unul foarte mare”, a declarat Ceban.

Totodată, primarul a precizat că este interzis comerțul stradal în jurul piețelor mari și mai ales la Piața Centrală.

Reamintim că începând cu ziua de 1 iunie piețele din Chișinău au voie să-și reia activitatea.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0