Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grădina Zoologică din Capitală s-a redeschis: Reguli ce vor trebui respectate

Abonare
De ziua Internațională a Copilului, Grădina Zoologică din Chișinău s-a redeschis după o perioadă în care vizitatorii nu a avut acces aici din cauza pandemiei COVID-19.

Grădina Zoologică din Chișinău și-a redeschis porțile. De Ziua Internațională a Copilului, accesul micuților a fost gratuit. Primarul Capitalei a menționat că ursul brun are o casă nouă. Animalul a fost mutat într-o volieră cu mai mult spațiu. Aceasta este amplasată într-o zonă verde și are peste 6 000 de metri pătrați.

La menajeria din capitală este un adevărat baby-boom - Sputnik Moldova
Familia de la ZOO este mai bogată. Vezi cum arată micuții pui de animale - Foto

”Grădina Zoologică activează în concordanță cu recomandările medicilor și a specialiștilor. Ați văzut la intrare termometria. Sunt unele condiții pe care am rugat să le respecte administrația Grădinii Zoologice. Ca să nu fie admise îmbulzeli în fața volierelor, acolo unde vin oamenii să privească animalele”, a precizat primarul Capitalei Ion Ceban.

Copii au fost cei mai entuziasmați de redeschiderea Grădinii Zoologice. 

Un copil a menționat că a vrut să vadă în mod deosebit vulpea.

”Suntem foarte bucuroși că măcar în ziua aceasta ne-am întâlnit cu toții. Ar fi bine să fim cu toții împreună pentru că eu sunt bunica la cinci nepoți. Numai că unii sunt la Moscova și, la fel, îmi este dor de ei”, a spus o vizitatoare a Grădinii Zoologice. 

Oamenii nu sunt lăsați să intre în Grădina Zoologică fără mască și mănuși.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0