Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lucruri de care trebuie să ții cont în amenajarea locuinței: Sfaturile unui designer

© Sputnik / OsmatescoMarian Visterniceanu
Marian Visterniceanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ordonarea și amenajarea casei joacă un rol important în aspectul și funcționalitatea interiorului. Iată câteva sfaturi prețioase oferite de designerul Marian Visterncieanu pentru a obține confort în locuința voastră.
Lucruri de care trebuie să ții cont în amenajarea locuinței: Sfaturile unui designer

Anturajul în care locuim ne definește, ne asigură buna dispoziție și ne marchează oarecum destinul. De această părere este tânărul designer moldovean Marian Visterniceanu.

Potrivit lui, în primul rând culorile sunt cele care creează atmosfera într-o locuință. De aceea, este important să alegeți culorile potrivite care, cu siguranță, vă vor marca starea de spirit.

"De exemplu, un interior în culori calde îți va provoca foamea. Dacă folosim culori aprinse, acestea  ne excită emoțional. De multe ori clienții se leagă de tendințe, fotografii frumoase alese de pe Internet, care la prima vedere le sunt pe plac, dar în realitate nu oferă senzația de confort", a relatat specialistul.

Marian Visterniceanu a remarcat faptul că adesea oamenii nu stabilesc prioritățile investițiilor materiale și se adresează la specialiști după ce au cheltuit deja o groază de bani, iar confortul locuinței așa și nu a fost obținut.

Ce greșeli comit moldovenii în amenajarea locuinței și care este secretul realizării unui design interior de succes aflați din interviul video realizat în studioul Sputnik Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0