Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scenă incredibilă: Un tânăr beat aruncă cu o piatră într-un Lexus parcat - Video

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaMașini parcate în oraș
Mașini parcate în oraș - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Capitală aflat în stare de ebrietate a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curtea unui bloc de locuințe în timp ce aruncă cu o piatră într-o mașină parcată în curte. Imaginile video au fost postate pe youtube.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Potrivit unui internaut care a postat imaginile pe Youtibe, incidentul s-a produs în sectorul Râșcani al Capitalei. 

În imaginile video se vede că tânărul care a aruncat cu piatra într-un Lexus era în stare de ebrietate.

Acesta a ieșit cu o sticlă de alcool în mână din scara blocului, iar la un moment dat a observat lângă ușa imobilului o piatră pe care a încercat să o arunce peste un gard, dar a ajuns pe capota unei mașini de lux. 

Se pare că tânărul nici nu a înțeles ce faptă a comis, întrucât imediat după asta a continuat să bea alcool și să discute cu locatarii.

Din fericire pentru proprietarul automobilului de lux, mașina a fost doar ușor avariată. În imaginile video putem observa că individul a fost implicat și într-o bătaie. La scurt timp, la fața locului au ajuns și polițiștii. Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele. Tânărul riscă acum o amendă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0