Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 a mai luat trei vieți: Este vorba despre doi bărbați și o femeie

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaСотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус
Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății anunță despre decesul a doi bărbați și o femeie din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătății, a decedat un bărbat de 61 de ani din municipiul Chișinău.

Беременная женщина, архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
Maternitatea din Comrat a intrat în carantină: Toate gravidele, testate pentru COVID-19
Acesta a fost transferat în data de 24 aprilie de la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie la Institutul de Medicină Urgentă. Pacientul mai suferea de boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială și cardiopatie hipertensivă. 

Cel de-al doilea bărbat care a pierdut lupta cu COVID-19 avea 73 de ani și era din raionul Orhei. Pacientul a fost internat în data de 13 mai la spitalul raional. El mai suferea de hipertensiune arterială. 

A mai decedat o femeie de 83 ani din municipiul Bălţi. Ea a fost internată la Spitalul Clinic Bălţi în data de 23 mai și mai suferea de boală cerebrovasculară.

Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 294. 

În Republica Moldova sunt înregistrate în prezent 8 098 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 994 în regiunea trsnistreană. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0