Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incident șocant în Găgăuzia: Un câine a furat o căruță cu tot cu stăpân - Video

© Sputnik / Miroslav RotariТелега
Телега - Sputnik Moldova
Abonare
O întâmplare greu de imaginat s-a produs în autonomia găgăuză. Un câine agresiv a atacat o căruță care circula pe drum și chiar a reușit s-o târască în afara carosabilului.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Un câine din rasa Alabai a atacat o căruță care circula pe o stradă din Comrat, informează presa locală. Incidentul a fost surprins de o cameră de bord.

În imagini se vede cum în apropiere de o benzinărie câinele aleargă pe drum și se îndreaptă spre o căruță trasă de un măgar, care vine din sensul opus. 

Videoul a fost publicat pe o rețea de socializare, iar autorul a menționat că animalul era extrem de agresiv.

„Următoarea scenă a rămas în afara camerei de bord: Câinele Alabai l-a apucat de gât pe măgarul care trăgea căruța și l-a târât împreună cu trăsura în afara carosabilului. Bărbatul care conducea căruța a încercat să alunge câinele, dar acesta nu reacționa. În scurt timp căruța trasă forțat de câine a dispărut după orizont. Ce s-a întâmplat mai departe - nu se cunoaște. Au rămas sau nu vii bărbatul și măgarul - nu se cunoaște”, a menționat autorul postării. 

Portalul Gagauzinfo.md anunță că proprietarul căruței nu s-a adresat la poliție după acest incident. Nici la Spitalul raional Comrat în acea zi nu au ajuns maturi cu mușcături de câine. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0