Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon va participa la parada militară de la Moscova, la invitația lui Vladimir Putin

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент РФ Владимир Путин и президент Молдавии Игорь Додон (справа) во время встречи в рамках саммита Высшего Евразийского экономического совета и глав приглашенных государств во Дворце независимости в Нур-Султане
Президент РФ Владимир Путин и президент Молдавии Игорь Додон (справа) во время встречи в рамках саммита Высшего Евразийского экономического совета и глав приглашенных государств во Дворце независимости в Нур-Султане - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului Igor Dodon a primit o invitație oficială din partea președintelui rus, Vladimir Putin, la parada militară din 24 iunie, care va fi organizată cu ocazia împlinirii celor 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, Carmena Sterpu, a publicat pe pagina sa de Facebook invitația oficială din partea președintelui rus, Vladimir Putin, la parada militară, care se va desfășura în iunie la Moscova.

Evenimentul este organizat cu ocazia împlinirii celor 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei. 

Parada în cinstea împlinirii a 75 de ani de la Victoria împotriva nazismului se va desfășura în acest an la Moscova pe 24 iunie. Ceremonia solemnă urma să aibă loc pe 9 mai, dar a fost amânată din cauza pandemiei. Decizia a fost luată de președintele rus, Vladimir Putin. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0