Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident teribil pe o trecere de pietoni din Tiraspol: Un tânăr a murit - Video șocant

© Sputnik / Miroslav RotariДорожный знак
Дорожный знак - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident groaznic s-a produs noaptea trecută în centrul orașului Tiraspol. Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc, după ce a fost lovit de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Forțele de ordine din regiunea transnistreană anunță că, noaptea trecută, un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal de o mașină pe o trecerea de pietoni din centrul orașului Tiraspol. Imaginile șocante care au surprins accidentul au fost postate pe rețelele de socializare. 

Din imaginile video se vede că tânărul era împreună cu un prieten, iar după ce au așteptat să treacă două mașini a decis să traverseze strada singur.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Societate
Momentul impactului tragicului accident din Capitală - Video
Deși din depărtare se vedea că se apropie un automobil, cel mai probabil, băiatul a crezut că va reușit să treacă drumul. Era aproape de trotuar când brusc a fost lovit de o mașină, șoferul căreia nici nu a încercat să frâneze.

În consecință, băiatul a fost aruncat la câțiva zeci de metri distanță. Trecerea de pietoni nu este dirijată de semafor, dar este destul de bine iluminată. 

Autoritățile locale susțin că șoferul este din Tiraspol și are vârstă de 23 de ani. Acesta nu era băut la volan. El le-a povestit polițiștilor că nu a observat pietonul. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0