Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Caz îngrozitor la Ștefan Vodă: Echipajul Poliției de Frontieră a mers peste un om

© Pixabay / fsHHGirofar al mașinii de poliție
Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova
Abonare
În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:20, în satul Purcari din raionul Ștefan Vodă, s-a produs un accident rutier cu implicarea unei mașini a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

CHIȘINĂU, 29 mai – Sputnik. Angajații se aflau în misiune de serviciu și conduceau un VAZ 2121 în direcția satului Olănești din același raion, anunță inspectoratul general al poliției într-un comunicat de presă.

Donare de sânge - Sputnik Moldova
Societate
Șeful Poliției de Frontieră a donat plasmă pentru pacienții infectați cu COVID-19 - Video

La un moment dat, conducătorul auto a simțit că a trecut peste o persoană, care, preliminar, era culcată la sol, pe partea dreaptă a carosabilului.

Bărbatul de 27 de ani, originar din localitatea Purcari, a decedat pe loc.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Mașina a fost dusă la parcarea specială, urmând a fi efectuată expertiza autotehnică, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

În urma controlului la consumul de alcool cu aparatul Drager la ambii angajați ai Direcției regionale „EST” s-a constatat 0.00 mg./l.

La locul accidentului a fost prezentă grupa operativă, conducerea Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă și procurorul- șef al Procuraturii raionului Ștefan Vodă.

Oamenii legii investighează cazul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0