Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost reținut de Poliție: Iată ce a făcut un tânăr de 23 de ani

© Pixabay / ROOKIE23Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 23 de ani a fost reținut pentru 72 de ore pentru că a jefuit o femeie de 27 de ani pe strada pe strada Teilor din Chișinău.

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Un tânăr de 23 de ani originar dintr-o localitate din raionul Ialoveni a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii din sectorul Botanica au fost alertați în seara de 29 februarie de către victimă. O femeie de 27 de ani care a comunicat că în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe strada Teilor, a fost jefuită.

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe - Sputnik Moldova
Un tânăr care scrie istoria: Unde se află mormântul Sfântului Gheorghe Biruitorul – Foto

La locul faptei femeia a comunicat forțelor de ordine că de ea s-a apropiat un individ și aplicând forța fizică i-a sustras geanta, în care se aflau bunurile materiale, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat se ridică la 21 472 de lei.

Îm acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. În urma măsurilor speciale de investigație și a urmăriri penale întreprinse de polițiști, suspectul a fost localizat și reținut. Totodată forțele de ordine au stabilit că individul a acționat cu încă doi complici.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta parțial și-a recunoscut vinovăția. El a fost anterior judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni. Polițișii au stabilit că individul se afla în urmărire penală de către Inspectoratul de Poliție Centru pentru comiterea unui jaf și avea sentința de condamnare de 2 ani de închisoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0