Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Veste tristă: Copilul din Hâncești a fost găsit fără suflare - Detalii

CC0 / Pixabay / Byn_Li / Свеча памяти
Свеча памяти - Sputnik Moldova
Abonare
Copilul de șase ani din Hâncești a fost găsit fără suflare. Informația a fost făcută publică de primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari. El a scis o postare de Facebook.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Copilul din Hâncești care a fost căutat cu disperare două zile la rând a fost găsit fără suflare. Vestea tristă a fost făcută publică de primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari. Peste 300 de persoane au fost mobilizate pentru al găsi pe micuț. Salvatori, voluntari și polițiști. 

”S-a găsit copilul în Hâncești. Din păcate nu este viu. Trist”, a scris Alexandru Botnari pe Facebook. 

La această oră corpul neînsuflețit al copilului este scos din toaleta din curtea casei. La fața locului se află Poliția care investighează toate circumstanțele pentru ilucidarea cazului.

”Ca urmare a multiplelor acțiuni întreprinse și a analizei rezultatelor obținute în timpul căutărilor copilului de șase ani, oamenii legii au decis examinarea amănunțită a domiciliului micuțului. În urma examinării curții casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile de investigație pentru stabilirea cauzei decesului și a circumstanțelor”, este precizat pe pagina oficială de Facebook a Poliției Republcii Moldova. 

Copilul a dispărut fără urmă în data de 26 mai. De atunci familia, voluntari și oamenii legii au căutat micuțul cu disperare. Atunci Poliția a declarat că micuțul se afla acasă doar cu fratele său mai mare, iar la un moment dat a dispărut din ogradă și de atunci nimeni nu mai știa nimic de el.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0