Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția oferă detalii în cazul copilului găsit mort la Hâncești: A alunecat și a căzut

© Sputnik / Miroslav RotariДоступ запрещен полиция
Доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au oferit detalii în cazul copilul care a fost găsit fără suflare în toaleta din curtea casei.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Copilul care a dispărut cu două zile în urmă și a fost găsit astăzi fără suflare în toaleta din curtea casei ar fi alunecat și căzut în groapă. Legiștii nu au găsit pe corpul minorului semne de moarte violentă. Oamenii legii declară că acesta ar fi mers la toaletă în șalpii surorii mai mari. Aceștia îi erau mari, a alunecat și a căzut în gaură. 

Potrivit oamenilor legii, nu a fost verificată minuțios curtea în care locuia copilul, deoarece din start părinții au declarat că micuțul a fost răpit. În acest sens a fost intentat și un dosar penal. 

”Din start s-a făcut examinare vizuală în curtea unde locuia băiatul decedat. Din start s-a lărgit spectrul de măsuri, deoarece părinții au declarat că băiatul a fost răpit. A fost pornită cauză penală pe răpire de persoane și făceau măsuri speciale de investigație pentru a se stabili dacă a fost răpit copilul sau nu” a declarat șeful direcției Investigații Crime a INI, Igor Zglăvuță.

Astăzi au fost făcute cercetări adăugătoare la fața locului cu folosirea instrumentelor din laboratorul criminalistic al INI. Toaleta era construită din beton, iar oamenii legii au stricat-o pentru a putea examina groapa. 

Topor - Sputnik Moldova
Societate
Un copil de 6 ani a rămas fără două degete, după ce fratele său i le-a tăiat cu toporul

Părinții copilului nu erau acasă în momentul în care acesta a dispărut. Ambii se aflau la muncă. Mama acestuia muncește într-o patiserie din orașul Hâncești, iar tatăl - la întreprinderea ”Apă Canal Hâncești”. Copilul a rămas în grija fratelui și a surorii mai mari, care în momentul dispariției făceau temele cu profesorul în regim online. 

Copilul a dispărut fără urmă în data de 26 mai. De atunci familia, voluntari și oamenii legii au căutat micuțul cu disperare. Atunci Poliția a declarat că băiatul se afla acasă doar cu fratele său mai mare, iar la un moment dat a dispărut din ogradă și de atunci nimeni nu a mai știut nimic de el.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0