Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Moldova: Încă șase decese provocate de COVID-19

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaГоспиталь COVID-19 в ГКБ №1 им. Н.И. Пирогова
Госпиталь COVID-19 в ГКБ №1 им. Н.И. Пирогова - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea altor a noi decese cauzate de COVID-19.

CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik. Alte șase persoane au fost răpuse astăzi de noul coronavirus. Astfel, numărul victimelor înregistrate pe parcursul zilei a ajuns la opt persoane. Informația a fost prezentată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Printre victime se numără un bărbat de 60 de ani din municipiul Bălți, care a fost internat pe data de 20 mai la Spitalul Clinic din Bălți. El mai suferea de insuficiență renală și hipertensiune arterială.

Четвертый день карантина в Тирасполе: повседневные пейзажи - Sputnik Moldova
Societate
Decis: Starea de urgență în regiunea transnistreană, prelungită

A murit și o femeie de 82 de ani din municipiul Chișinău. Aceasta a fost internată în data de 19 mai la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1 cu hipertensiune arterială de gradul III, cardiomiopatie mixtă, insuficiență cerebrală și renală.

O altă victimă este un bărbat de 58 de ani din Ceadîr-Lunga. Pe lângă COVID-19, el suferea de ciroza hepatică și ascită.

Un alt bărbat de 75 de ani din Ocnița a pierdut lupta cu noul tip de coronavirus. Victima a fost internată pe 25 mai la Spitalul Raional Ocnița. Acesta mai suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Într-un alt caz este vorba de o femeie de 78 de ani din regiunea transnistreană. Ea avea și boală ischemică a cordului, cardioscleroză și cardiomiopatie.

Tot astăzi a decedat o femeie de 65 ani din raionul Drochia. Ea a fost internată în data de 12 mai la Institutul de Medicină Urgentă cu hipertensiune arterială, diabet zaharat și cord hipertensiv decompensat.

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus în Republica Moldova este de 282 de persoane. Cea mai tânără victimă avea doar 23 de ani când a fost răpusă de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0