Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump a amenințat că va închide rețelele de socializare - detalii

© AP Photo / Alex BrandonDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump a amenințat că va reglementa activitatea rețelelor de socializare sau chiar le va închide, după ce Twitter a marcat un mesaj de-al său ca fiind neadevărat.

CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Președintele american Donald Trump a amenințat că va reglementa sau „închide” în totalitate rețelele de socializare, dacă vor continua să suprime vocea conservatorilor.

„Republicanii consideră că rețelele de socializare astupă de tot vocile conservatorilor. Le vom reglementa sever sau le vom închide, pentru a nu permite ca un astfel de lucru să se producă. Am văzut ce au încercat să facă și nu au reușit în 2016. Noi nu putem permite să aibă loc o tentativă mai vicleană a acestui caz", a opinat Trump.

​Trump a menționat de asemenea că mecanismul de votare masivă prin poștă nu trebuie să se încetățenească în SUA, pentru că acest lucru ar permite fraudarea, falsificarea și furtul de voturi.

”Câștigă cel care mințea mai mult. La fel se întâmplă și cu rețelele de socializare. Corecta-ți-vă imediat comportamentul!", a scris Trump pe Twitter.

Mai devreme, sistemul rețelei de socializare Twitter a marcat unul dintre mesajele lui Trump ca fiind unul  ce conține neadevăr și a plasat o pictogramă de avertizare sub care le sugerează utilizatorilor să se familiarizeze cu faptele privind votarea prin poștă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0