Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția de Frontieră: Moldovenii continuă să revină acasă

© Photo : Poliția de Frontieră Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie
Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie  - Sputnik Moldova
Abonare
În timp de 24 de ore, în Republica Moldova au intrat 3 095 de persoane. Nimeni nu a prezentat simptome de infectare cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut 4 993 de persoane. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 3 095 de persoane, dintre care 1 726 de treceri la frontiera moldo-română, 1 135 de treceri la frontiera cu Ucraina și 234 de treceri aeriene.

Donare de sânge - Sputnik Moldova
Societate
Șeful Poliției de Frontieră a donat plasmă pentru pacienții infectați cu COVID-19 - Video

Totodată, pe parcursul a 24 de ore polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: șapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere; un caz de trafic ilegal de bunuri; o încălcare a regulilor de folosire a vinietei.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 4 993 de persoane și completate 3 095 de fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 324 apeluri de la cetățeni, fiindu-le oferite consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Autoritatea Aeronautică CIvilă a autorizat mai multe curse charter: Iată în ce direcții>>>

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal în continuare activează la capacitate în vederea diminuării riscului de răspândire a infecției de tip nou Coronavirus, în special la punctele de trecere a frontierei de stat, dar și respectă măsurile de protecție individuală a personalului din subordine.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0