Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi reguli de deservire a clienților în restaurante și cafenele după 15 iunie

© Sputnik / OsmatescoAneta Zasavițchi
Aneta Zasavițchi - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Asociației Naționale a Restaurantelor și Localurilor de Agrement, Aneta Zasavițchi, a explicat, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, în ce condiții vor fi deserviți clienții restaurantelor și cafenelelor după 15 iunie.
Noi reguli de deservire a clienților în restaurante și cafenele, după 15 iunie

Restaurantele și cafenelele vor fi redeschise pe 15 iunie. Pentru a preveni îmbolnăvirea angajaților și vizitatorilor de COVID-19, vor fi implementate următoarele măsuri:

”Distanța între mese va fi de 1,5 m. La o masă, în interior, vor sta cel mult 6 persoane, la terasă – 8. Mesele vor fi dezinfectate după fiecare consumator. Încăperile vor fi bine aerisite, o dată în două ore. Angajații vor purta mănuși și măști, inclusiv chelnerii”, a relatat Aneta Zasavițchi.

La dispoziția vizitatorilor vor fi puse geluri dezinfectante pentru mâini. De asemenea, ei vor fi încurajați să se spele bine pe mâini, cu apă și săpun, la intrarea în local.

”Vom îndemna vizitatorii să consulte meniul până la sosirea în local și să comande bucatele și băuturile în prealabil. O vor putea face la telefon, pe Facesbook sau prin intermediul aplicațiilor, dacă localurile dispun de așa ceva. În acest mod vom minimiza contactul dintre vizitatori și chelneri”, a precizat Aneta Zasavițchi.

Mai multe detalii aflați din fișierul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0