Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu puternic la Moldexpo, fumul a împânzit zona - Video

© SputnikПожар на территории Moldexpo в Кишиневе
Пожар на территории Moldexpo в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu puternic s-a declanșat la Moldexpo, pompierii luptă chiar acum cu flăcările, fumul gros a împânzit zona.

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Un incendiu puternic s-a declanșat pe teritoriul Centrul Expozițional Moldexpo. S-a aprins acoperișul unui depozit de mobilă. Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, nouă echipaje ale pompierilor se află acolo. Fumul gros se ridică deasupra unuia dintre pavilioane.

”Deocamdată nu au fost raportate victime”, a precizat pentru Sputnik Moldova, Liliana Pușcașu. 

Corespondenții Sputnik Moldova Cătălina Cernei se află la fața locului și afirmă că incendiu a cuprins un depozit care se află în apropierea Centrului de triere a bolnavilor de Coronavirus din strada Ghioceilor. 

”Incendiul a izbucnit în spatele centrului de triere COVID-19. Distanța este destul de mare, iar flăcările nu au cum să se extindă. Deocamdată nu se cunoaște care este cauza izbucnirii incendiului. Acesta a pornit într-un depozit de mobilă. Potrivit informațiilor preliminare, nu au fost raportate victime. Au ars 450 de metri pătrați din depozit”, a declarat corespondentul Sputnik Moldova, Cătălina Cernei. 

Ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a spus pentru Sputnik Moldova pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incediul după ce vor fi potolite flăcările. 

Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, a precizat că agentul economic efectua lucrări de reparație la acoperiș, fiind antrenați vreo 10 muncitori și, cel mai probabil, aceștia nu au respectat normele de prevenire a incendiului.

Liliana Pușcașu a adăugat că incendiul a fost localizat la ora 11:14 și deja nu mai prezintă nici un pericol nici măcar pentru clădirea cuprinsă de flăcări.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0