Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

A evitat tragedia: Fapta nesăbuită a taximetristului și reacția camionagiului – Video

CC0 / Pixabay / Pexels / Taxi (Symbolbild)
Taxi (Symbolbild) - Sputnik Moldova
Abonare
Datorită reacției prompte a unui macaragist a fost evitată o nouă tragedie care a fost la un pas să se producă în Capitală.

CHIȘINĂU, 26 mai – Sputnik. Cazul a avut loc pe strada Petricani, pe care a intrat dintr-o curte sau de pe un drum secundar un taxi. Taximetristul nu s-a asigurat și nu a cedat trecerea unu camion-macara. Mai mult, după ce a intrat pe strada Petricani, acesta a și frânat, oprind în loc mașina de taxi.

În această situație, șoferul macaralei a virat brusc la stânga ieșind pe contrasens. Puțin a lipsit ca macaraua să nu se răstoarne, după care mai nu a întrat în coliziune cu un automobil ce mergea regulamentar și de la bordul căruia a și fost filmat secvența.

Deocamdată autoritățile nu au venit cu detalii pe acest caz, dar este de presupus că Poliția se va sesiza dat fiind că gestul taximetristului a putut să provoace un accident violent și a pus în pericol viața mai multor oameni, inclusiv a lui proprie.

Fluxul de știri
0