Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câte persoane au intrat și au ieșit din țară în 24 de ore: Nicio suspecție de COVID-19

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăVameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție
Vameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție - Sputnik Moldova
Abonare
Aproape 4.000 de persoane au traversat frontiera de stat în 24 de ore. Peste 2.500 au intrat în țară. Pe cale terestră, din Federația Rusă au revenit 151 de moldoveni, tranzitând Ucraina, iar din Cehia au revenit 85 de conaționali.

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. Un număr de 3.991 de persoane au traversat frontiera din dimineața de 22 mai până în dimineața de 23 mai.

Prelevare probe la Covid-19 - Sputnik Moldova
Societate
Crește numărul persoanelor vindecate de COVID-19: Date noi de la Ministerul Sănătății

Din acest total, 2. 513 persoane au intrat în Republica Moldova, inclusiv 1.351 pe la frontiera moldo-română, iar 738 – traversând frontiera cu Ucraina.

Totodată, 424 de persoane au intrat în țară pe cale aeriană, informează Poliția de Frontieră.

Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19. În punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului toate cele 3.991 de persoane și completate 2.513 fișe epidemiologice individuale.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei, la intrarea în Republica Moldova, au fost: PTF Leușeni – 979 traversări persoane; PTF Otaci –  432 traversări persoane; PTF Aeroportul Chișinău - 424 traversări persoane (curse charter Istanbul, Moscova și București); PTF Giurgiulești-Galați - 200 traversări persoane; PTF Tudora – 245 traversări persoane.

În punctul de trecere Otaci, pe sensul de intrare în țară s-au înregistrat 151 de cetățeni moldoveni care au revenit din Federația Rusă tranzitând Ucraina.

Alți 85 de moldoveni au revenit din Cehia. Până la punctul de trecere românesc Albița, a fost organizată deplasarea lor cu un autocar. Apoi, ei au traversat frontiera Republicii Moldova pe jos, pentru ca ulterior, din punctul de trecere Leușeni, să fie preluați de un alt autocar, pentru deplasarea în interiorul țării.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0