Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția nu iartă pe nimeni: Peste 120 de șoferi sancționați în 12 ore

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Doar în această noapte, 65 de conducători auto au fost documentați pentru depășirea limitei de viteză pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău.

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. Angajații Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP au sancționat peste 120 de șoferi de la inițierea acțiunii ,,10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier".

Pe str. Pușkin a fost aplicat marcajul care delimitează banda rezervată circulației transportului public - Sputnik Moldova
Societate
Atenție, șoferi: Un nou marcaj pe o stradă din Capitală

Potrivit INSP, în doar 12 ore, ofițerii Direcției de patrulare Centru au depistat la volanul mașinii 40 de șoferi suspecți a fi în stare de ebrietate. Dintre aceștia 18 s-au dovedit a fi în stare de ebrietatea avansată, 14 șoferi în stare de ebrietate minimă, cinci conducători au refuzat testarea alcoolscopică, iar trei erau în stare de ebrietate narcologică.

Numai în această noapte, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistați în trafic și documentați pentru depășirea limitei de viteză, mai menționează sursa.

Alții 19 șoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor (defecțiuni tehnice la sistemul de frânare sau la mecanismul de direcţie), conducerea unei mașini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare și pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0