Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul Ion Chicu a răspuns criticilor aduse de eurodeputatul Sigfried Mureşan

Abonare
Premierul Ion Chicu a criticat dur într-o postare pe facebook declarațiile eurodeputatului Sigfried Mureşan

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. După ce europarlamentarul Siegfried Mureșan a criticat activitatea Guvernului Chicu, spunând că acesta a eșuat în gestionarea crizei provocate de COVID-19,  premierul Ion Chicu a venit cu o reacție dură într-o postare pe Facebook.

„Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc”.
© Screenshot / Facebook / Ion ChicuPostarea premierului Ion Chicu din 22 mai 2020
Premierul Ion Chicu a răspuns criticilor aduse de eurodeputatul Sigfried Mureşan - Sputnik Moldova
Postarea premierului Ion Chicu din 22 mai 2020

La câteva ore după publicarea acestei reacții, Ministerul de Externe al României a publicat un comunicat în care a menționat că astfel de declarații “sunt complet inacceptabile și își exprimă dezacordul puternic față de conținutul acestora”.

Menționăm că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova deocamdată nu a venit cu o reacție.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0