Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Toți deputații sunt obligați să stea în izolare: Iată până când

© Sputnik / Rodion ProcaПарламент Parlament
Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Toți deputații din Parlamentul Republicii Moldova sunt obligați să stea în izolare după ce un coleg din fracțiunea PDM a fost testat pozitiv cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 22 mai - Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat astăzi dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților în Parlamentului de legislatura a X-a, din 22 mai 2020 până la prezentarea rezultatelor negative a testului la COVID -19.

Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Politică
Un deputat a fost confirmat cu COVID-19: Toți parlamentarii vor fi testați

Potrivit documentului, deputații în Parlament sunt obligați să asigure respectarea regimului de autoizolare sub propria răspundere și să prezinte rezultatele testelor efectuate. 

Decizia vine după ce deputatul Eugen Nichiforciuc a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit declarației făcute în plenul Parlamentului de către Dumitru Diacov, președintele Fracțiunii Partidului Democrat din Moldova.
La recomandarea Președintelui Parlamentului, testarea deputaților urmează să fie efectuată din resursele personale ale parlamentarilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0