Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Avion cu peste 100 de pasageri s-a prăbuşit într-o zonă populată în Pakistan - VIDEO

CC BY-SA 2.0 / Anna Zvereva / Pakistan International AirlinesСамолет Airbus A320 авиакомпании Пакистанские авиалинии
Самолет Airbus A320 авиакомпании Пакистанские авиалинии - Sputnik Moldova
Abonare
Un avion al Pakistan International Airlines (PIA), care zbura pe ruta Lahore către Karachi, s-a prăbușit în apropierea aeroportului Karachi, într-o zonă rezidenţială, potrivit rapoartelor locale.

BUCUREŞTI, 22 mai – Sputnik, Doina Crainic. Se relatează că avionul s-a prăbușit în zona populată Model Colony, situată la marginea orașului, la aproximativ doi kilometri de Aeroportul Internațional Jinnah, potrivit RT.
Un purtător de cuvânt al PIA a declarat că aeronava avea 107 persoane la bord: 99 de pasageri și opt membri ai echipajului.

Înregistrări video postate pe reţelele de socializare de presa locală arată fumul gros care se ridică dintr-o zonă cu apartamente rezidențiale.

A post shared by Dawn Today (@dawn.today) on

Site-ul Dawn din Pakistan relatează că ministrul guvernului local Sindh, Syed Nasir Hussain Shah, a comandat pompierilor orașului să înceapă operațiunile de salvare la locul accidentului. De asemenea, forţele armatei pakistaneze a ajuns la faţa locului pentru a ajuta echipele de salvare.

Purtătorul de cuvânt al PIA a declarat că avionul a pierdut contactul cu turnurile de comunicație la 2:37 a.m., însă este „prea devreme pentru a spune” ce anume a provocat accidentul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0