Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Întreaga fracțiune a PDM merge în autoizolare: Declarații

© Sputnik / Rodion ProcaЗаседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură
Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Abonare
Un deputat din partea fracțiunii Partidului Democrat a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Ce decizie a luat formațiunea.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Deputații fracțiunii Partidului Democrat vor sta în autoizolare după ce Eugeniu Nichiforciuc a fost testat pozitiv cu COVID-19. Precizarea a fost făcută de deputatul democrat Nicolae Ciubuc în cadrul emisiunii Logica Puterii de la Sputnik Moldova.

Potrivit acestuia, ieri democrații s-au întrunit în ședință, la care a participat și Nichiforciuc, și că nu se știa despre faptul că este infectat. Ciubuc spune că s-a aflat abia astăzi, când ședința Parlamentului era în desfășurare. 

Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Politică
Un deputat a fost confirmat cu COVID-19: Toți parlamentarii vor fi testați

„Începând cu ziua de astăzi, ne vom afla întreaga fracțiune în izolare conform tutror recomandărilor din partea specialiștilor, iar în următoarele zile vom efectua testarea la COVID-19. Trebuie să demonstrăm responsabilitate și dacă vom întreprinde toate măsurile de rigoare necesare, vom depăși această situație”, a declarat deputatul democrat. 

De precizat, Nicolae Ciubuc nu a fost prezent în studiou așa cum era preconizat, ci a intervenit telefonic în cadrul emisiunii de la Sputnik Moldova. 

Amintim, democratul Eugeniu Nichiforciuc este infectat cu COVID-19. Informația a fost confirmată de deputatul PDM Dumitru Diacov, în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului. Prezent în plen, directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică, Nicolae Furtună le-a sugerat deputaților să facă testele la sfârșitul acestei săptămâni. El a precizat că mâine este prea devreme să fie realizat testul întrucât perioada de incubație a virusului este de minim cinci zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0