Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O țigară nestinsă i-a luat viața: Un bărbat din raionul Ungheni a ars de viu

CC0 / Pixabay / skeeze / Пожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu care s-a produs în propria locuință. Tragedia s-a produs într-o gospodărie din localitatea Medeleni, raionul Ungheni.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul de 55 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu puternic care i-a cuprins locuința. 

Pompierii au stins un incendiu puternic de pe starda Uzinelor din Capitală - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu în Capitală: Iată unde au intervenit pompierii
Totul s-a întâmplat într-o gospodărie din localitatea Medeleni, raionul Ungheni. Potrivit informațiilor preliminare, cadavrul carbonizat al bărbatului a fost depistat pe patul din dormitor.

Pompierii nu au fost solicitați pentru intervenție la stingerea focului. În urma cercetărilor, salvatorii susțin că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unei țigări nestinse. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de specialiști.

În acest context, angajații IGSU atenționează cetățenii despre riscul fumatului în locuințe, dar și despre nerespectarea regulilor antiincendiare. De la începutul anului, 60 de persoane și-au pierdut viața în incedii. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0