Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: Ce au discutat oficialii

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov
Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Dezvoltarea și consolidarea parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă în domeniile prioritare, la nivel bilateral și multilateral a constituit subiectul de bază abordat de președintele Igor Dodon la întrevederea cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră Oleg Vasnețov.

„În special, am apreciat înalt recenta ședință online a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic cu participarea Președintelui Republicii Moldova, țara noastră având statut de observator”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Dodon la ședința Consiliului Economic Eurasiatic: Criza a arătat cine ne sunt prieteni>>>

Igor Dodon a mai spus că au fost discutate și alte subiecte de importanță majoră inclusiv interacțiunea dintre Republica Moldova și Federația Rusă în cadrul Comunității Statelor Independente și Consiliului Consultativ al Uniunii Economice Eurasiatice. Potrivit lui Igor Dodon, Moldova va continua colaborarea cu CSI și UEEA.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0