Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Voicu s-a tratat de COVID-19 și a mers la muncă: Iată ce a făcut în prima zi - Video

Abonare
Pavel Voicu, și-a reluat activitatea la Ministerul de Interne, după ce anterior fusese testat pozitiv cu COVID-19. În prima zi de muncă, demnitarul a oferit mai multe grade speciale, diplome și distincții angajaților serviciului medical al MAI și polițiștilor.

CHIȘINĂU, 20 mai - Sputnik. La începutul lunii mai, ministrul de Interne, Pavel Voicu, a anunțat că a fost diagnosticat cu o formă ușoară de COVID-19. După ce a urmat tratamentul la domiciliu, astăzi demnitarul a revenit la muncă.

Pavel Voicu a oferit mai multe grade speciale, diplome și distincții angajaților serviciului medical al MAI și polițiștilor din Chișinău, în semn de recunoștință pentru efortul și munca depusă în perioada de luptă cu noul coronavirus.

În fiecare zi, în acțiunile de prevenire și combatere a virusului de tip nou, sunt implicați peste 9 mii de angajați ai Ministerului.

”Am trecut o perioadă destul de complicată, iar starea de urgență a fost pentru angajații noștri un test de rezistență și curaj. Avem de muncit și de acum înainte, iar pentru ca să reușim e nevoie să ne susținem, să rămânem uniți și consolidați în echipă. Astăzi, am mulțumit colegilor pentru profesionalism, dedicație și pentru efort. Am simțit pe propria piele ce înseamnă grija și protecția angajaților noștri”, a scris Pavel Voicu pe pagina sa de Facebook. 

Până în prezent, în cadrul Ministerului de Interne au fost înregistrate 124 de cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 23 de angajați sunt internați la Spitalul MAI, 10 se tratează la domiciliu, iar 91 au fost vindecați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0