Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grupare criminală, destructurată de polițiști: Liderul grupării a fost reținut

CC0 / Pixabay / ROOKIE23 / Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup criminal organizat a fost destructurat de către Polițiști. Liderul grupării a fost reținut pentru 30 de zile.

CHIȘINĂU, 20 mai - Sputnik. Liderul unei grupări criminale specializate în furturi din automobile a fost reținut în flagrant delict, în urma măsurilor speciale de investigație și a acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații Direcției de Poliție a municipiul Chișinău în comun cu procurorii Procuraturii Chișinău.

Задержание  - Sputnik Moldova
Societate
Un hoț de locuințe a fost reținut: Iată cum intra în case și ce fura - Video
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din municipiul Chișinău, anterior judecat pentru cazuri similare. Activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de oamenii legii timp de trei luni, perioadă în care s-au acumulat probe ce ar demonstra complicitatea figuranților în comiterea furturilor de accesorii și piese de la mașinile de tip hibrid.

Oamenii legii au stabilit că activitatea acestora era bine delimitată, fiecare membru al grupării criminale având rolul său în comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile bănuiților, au fost depistate și ridicate mai multe bunuri sustrase de la unitățile de transport, acestea urmând să fie comercializate. Bărbatului i-a fost aplicată măsura preventivă arest pe un termen de 30 zile, iar conform legislației în vigoare el riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

În prezent, sunt efectuate acțiuni speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea figuranților și stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0