Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Un parlamentar italian cere arestarea lui Bill Gates pentru ”crime împotriva umanității”

© AFP 2022 / ANDREAS SOLAROParlamentul Italiei
Parlamentul Italiei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un parlamentar italian a dus teoria conspirației la un alt nivel, folosindu-și calitatea de demnitar pentru a-l acuza pe Bill Gates drept vinovat pentru un ”vaccin criminal” și un instrument al globalizării

BRUXELLES, 19 mai - Sputnik, Daniela Porovăț. Bill Gates și eforturile sale împotriva coronavirusului au fost subiectul celor mai ciudate teorii care explorează motivele sinistre ce ar putea sta în spatele activităților miliardarului, iar un parlamentar italian, Sara Cunial, a ținut în Legislativul de la Roma un discurs rarisim, dacă așa ceva s-a auzit vreodată în vreun parlament, arată RT

În discursul său pasional, Cunial i-a chemat pe colegii săi parlamentari să respingă orice plan pentru un vaccin obligatoriu împotriva COVID 19. Asemenea comportamente sunt determinate de elitele corupte – Statul Paralel sau Profund – a declarat ea, arătând cu degetul spre Bill Gates ca unul din vinovații cursei pentru vaccin, dacă nu chiar pentru însăți pandemia actuală.

”Timp de decenii, Gates a lucrat la politicile de depopulare și la planuri dictatoriale de control al politicii globale, vizând să obțină supremația în agricultură, tehnologie și energie”, a declarat Cunial.

Fiind un activist recunoscut anti-vaccinare, Cunial l-a identificat pe Gates drept vinovat în principal din cauza campaniilor de vaccinare pe care fundația acestuia le-a desfășurat timp de ani de zile în țările mai puțin dezvoltate. Dar, în timp ce l-a acuzat brutal pe miliardar că ar fi sterilizat milioane de femei în Africa și că ar fi paralizat sute de mii de copii în India, Cunial a adăugat și problema organismelor modificate genetic și a tehnologiei 5G în cocteilul conspiraționist al ”păcatelor” lui Gates.

Politiciana din Italia a criticat de asemenea în termeni duri măsurile restrictive pe care țara sa le-a impus printre primele. Potrivit parlamentarului, izolarea servește și ea agendei globaliste, în timp ce italienii au fost supuși unei ”inchiziții sfinte a științei false”.

”Copii noștri vor fi cei care vor pierde cel mai mult, ei fiind suflete violate”, a mai spus Cunial. ”În acest fel, dreptul la școală va fi acordat doar celor cu brățară ca să fie obișnuiți cu verificarea, cu sclavia și cu tratamentul fără acordul lor. Scopul real al tuturor acestor măsuri este controlul total. Dominația absolută a ființelor umane, transformate în porci de Guineea sau în sclavi, violându-li-se suveranitatea și liberul arbitru”, a adăugat ea.

Cunial a mers chiar mai departe, cerând premierului Italiei să îl supună pe Gates justiției internaționale, dacă nu cumva Giuseppe Conte este el însuși parte din conspirația globală a Statului Paralel.

”Data viitoare când primiți un telefon de la filantropistul Bill Gates, redirecționați-l direct către Curtea Penală Internațională pentru crime împotriva umanității”, a spus Cunial.

Девушки в масках во время открытия магазина после облегчения карантинных мер во Франции  - Sputnik Moldova
OMS avertizează că există posibilitatea ca virusul să nu fie eradicat niciodată
Bill Gates a fost adesea ținta teoriilor conspirației de toate felurile, dar pandemia actuală a crescut interesul pentru persoana acestuia. Preocuparea sa pentru un vaccin împotriva coronavirusului, ca și patentul Microsoft referitor la o componentă care ar urmări ”activitatea corpului” a provocat multă dezbatere.

În ciuda faptului că Gates s-a retras din board-ul Microsoft și că nu mai e asociat cu această corporație și a faptului că patentul ”sinistru” WO/2020/060606 nu a menționat nici un implant, unii au presupus că miliardarul ar plănui microciparea umanității sub acoperirea vaccinării.

Chiar dacă tiradele parlamentarului italian sunt fără precedent, nu sunt atât de șocante având în vedere că provin de la o activistă anti-vaccinare care a fost dată afară din Mișcarea 5 Stele din cauza părerilor ei aparte.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0