Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Privea neputincioasă fără să poată face nimic: Clipe de groază trăite de o femeie - Video

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор  - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au fost alertați la Vadul lui Vodă, unde o femeie a avut nevoie de ajutor. Aceasta a trăit probabil cea mai groaznică noapte din viața sa.

CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. O femeie din Vadul lui Vodă a fost amenințată, îmbrâncită, iar mai apoi jefuită. Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, în casa femeii de 78 de ani, în noaptea de zece mai, după miezul nopții a intrat o persoană necunoscută.

Individul intenționa să fure mai multe bunuri, iar când a fost văzut de femeie acesta a îmbrâncit-o și a amenințat-o să tacă, pentru ca el să adune restul bunurilor din casă. Stăpâna casei a găsit însă un moment propice și a apelat la ajutorul vecinului. Acesta nu a intervenit dar a anunțat poliția.

În final, făptașul a reușit să fugă doar cu bijuteriile din aur. Hoțul a fost identificat și reținut la câteva zile de la săvârșirea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, din raionul Criuleni, care nu este la prima abatere. Anterior a fost judecat de mai multe ori pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni. În cadrul acțiunilor procesual penale,  bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, iar dacă va fi găsit vinovat, pentru fapta comisă acesta riscă închisoare de la 5 la 7 ani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0