Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Moldova: Care este starea de sănătate a pacienților internați

Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă informații actualizate privind starea de sănătate a pacienților infectați cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. Până la ora actuală, în Republica Moldova 250 de pacienți sunt în stare gravă. Dintre aceștia 19 sunt conectați la aparate de respirație asistată. Totodată, 519 persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Госпиталь COVID-19 в центре МГУ имени М. В. Ломоносова - Sputnik Moldova
Societate
Ultima oră: Noul coronavirus a făcut noi victime - detalii

Până în prezent, au fost confirmate 1320 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care 311 medici, 492 de asistenţi medicali, 69 de felceri. Alte 429 de persoane care reprezintă personalul auxiliar din sistemul medical au fost infectate cu COVID-19, dar și 19 farmacişti.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19, au fost internați 42 pacienți cu suspecție la COVID-19.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri au fost externați 64 pacienți. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 ajunge la 2408.

Amintim, de ieri în Republica Moldova a fost declarată stare de urgență în sănătate publică. Chiar dacă un șir de restricții au fost anulate, unele se mențin cel puțin până la data de 30 iunie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0