Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Eurovision 2020, astăzi de la 22:00: Urmărește cele 41 de piese incluse în concurs

© NPO / eurovision.tvНовый логотип "Евровидение 2020"
Новый логотип Евровидение 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Surpriză pentru fanii Concursului Eurovision Song Contest. Iată ce se întâmplă în această seară cu cele 41 de piese înscrise în concurs.

CHIȘINĂU, 16 mai – Sputnik. Cele 41 de piese înscrise la Concursul Eurovision 2020 vor putea fi urmărite în această seară. Potrivit site-ului oficial al concursului, posturile publice de teeviziune din 40 de state vor difuza show-ul cu începere de la ora 22:00, ora Republicii Moldova.

Eurovision 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Eurovision 2020 a fost anulat: Vezi când va avea loc concursulre

Mai exact este vorba despre un spectacol online, care va include interpretări live, filmate de artiștii celor 41 de state care s-au înscris în acest an pentru participarea la Eurovision Song Contest.

Potrivit producătorilor emisiunii, producția va include spectacole speciale ale artiștilor consacrați din edițiile anterioare ale Eurovision.

Sietse Bakker, producătorul executiv al celei de-a 65-a ediție a concursului muzical, care ar fi avut loc pe scena de la Rotterdam, a precizat că prin acest spectacol își dorește să unească oamenii din toată Europa și nu doar în aceste momente dificile.

„Desigur, îi vom onora și pe cei care sunt afectați de criza coronavirusului și pe cei care muncesc atât de mult pentru a o combate. Să facem din acest moment un moment de neuitat din istoria Eurovision”, a mai spus producătorul Eurovision 2020. Amintim, Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune a decis anularea evenimentului din acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Republica Moldova este reprezentată la concurs de interpreta Natalia Gordienko.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0